Onze tarieven

Bij gastouderopvang betaalt u per uur en niet per dagdeel, zoals op het kinderdagverblijf. In principe betaalt u alleen de uren die uw kind daadwerkelijk wordt opgevangen. U betaalt niet tijdens studiedagen, feestdagen of vakanties (tenzij anders afgesproken met uw gastouder). Dit alles maakt gastouderopvang de voordeligste vorm van kinderopvang.

De totale kosten van de gastouderopvang worden bepaald door het uurtarief van de gastouder en het tarief van de bureaukosten.

Gastouder tarief:
De gastouders bij gastouderopvang Delft bepalen zelf hun uurtarief, ze zijn immers allemaal zelfstandig en niet in loondienst bij het gastouderbureau. De  uurprijs ligt gemiddeld tussen de € 5,- en €5,75,- per uur en valt daarmee  bijna volledig binnen de maximale opvang-subsidie van €5,91  (2018) U kunt voor het persoonlijke tarief van onze gastouder kijken op hun profielpagina.

Bureaukosten tarief:
Naast de opvangkosten betalen de vraagouders een maandelijks bedrag aan het gastouderbureau voor administratie- & organisatiekosten. Dit is een gezinstarief van € 55,00 per maand voor alle kinderen uit het gezin die bij dezelfde gastouder worden opgevangen.